Mad Clip: Σοκάρει η καταγγελία του παππού του τράπερ για το τροχαίο

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου τράπερ, σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, την περασμένη Πέμπτη.

Ο παππούς του Mad Clip είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του εγγονού του και δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν.

Μιλώντας στον Alpha, εκφράζει την πεποίθησή του ότι το δυστύχημα δεν συνέβη από λάθος του εγγονού του και το απέδωσε σε κακόβουλη ενέργεια, κάνοντας λόγο για “έγκλημα”.

“Πώς έφυγε το αυτοκίνητο ακυβέρνητο;”
“Το παιδί ήταν υγιέστατο. Ήταν πρώτης κατηγορίας οδηγός. Οδηγούσε και σε αγώνες στην Κύπρο για κάποια χρόνια. Δηλαδή, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ούτε υπήρχε περίπτωση να πατήσει φρένο…”, είπε.

“Πιστεύω ότι έχουν πειραχτεί τα συστήματα (του αυτοκινήτου). Αν του έβαλαν κάτι πίσω, με κάποιο τηλεκοντρόλ να τον έστειλαν αδιάβαστο. Αυτό πιστεύω”, είπε ο παππούς του και “έσπασε” λέγοντας “χάσαμε τον λεβέντη μας, το μοναδικό εγγόνι που είχαμε και θρηνεί όλη η οικογένεια. Χάσαμε το παιδί μας”.

“Πώς έφυγε το αυτοκίνητο ακυβέρνητο”, ήταν το βασανιστικό ερώτημα που απηύθυνε.

Μιλώντας για το εγγόνι του, είπε πως “τον αγαπούσε η νεολαία, ήταν το ίνδαλμά τους. Μόνος του αγωνίστηκε και ανέβηκε. Διότι είχε ταλέντο και δυστυχώς δεν μπόρεσε να θρέψει τους καρπούς του και τους κόπους του. Έχει την αγάπη όλου του κόσμου”.