MAD VMA 2022: Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Όχι βία, εδώ είναι γιορτή»

Ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή και ενώ όλοι την χειροκροτούσαν συγκινημένοι, οι δύο τράπερς χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού πιάστηκαν στα χέρια. Η Ιωάννα από τη σκηνή ακούστηκε να φωνάζει «όχι βία, εδώ είναι γιορτή» και εκείνοι αδιαφόρησαν πλήρως και συνέχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου»

Στους δημοσιογράφους παραχώρησε δηλώσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το περιστατικό με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα Mad Vma Awards. Το σκηνικό έλαβε χώρα τη στιγμή που η ίδια ήταν να απονείμει βραβείο.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσύπρου.