Maestro Spoiler: Η αποκάλυψη της σχέσης θα αλλάξει τα πάντα

Η εβδομαδιαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, συνεχίζει δυναμικά, με το τηλεοπτικό κοινό στο τέλος κάθε επεισοδίου να αδημονεί να περάσει η εβδομάδα, ώστε να παρακολουθήσει το επόμενο επεισόδιο.

Maestro Spoiler: Η σειρά, κερδίζει συνεχώς φανατικούς θαυμαστές, με τα μηχανάκια της AGB να καταγράφουν τρελά νούμερα και αυτό, ήταν η αφορμή το Netflix να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της και έτσι, έγινε η πρώτη ελληνική σειρά, που μπήκε σε παγκόσμια πλατφόρμα.

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο 5o επεισόδιο του Maestro, “La Famiglia”, την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου

Η σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας θα αποκαλυφθεί και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο Maestro. Μετά τη συνάντηση του Ορέστη και της Κλέλιας στην Κέρκυρα, ο πρώτος δυσκολεύεται να κρατήσει κρυφά τα αισθήματά του για εκείνη, με την ίδια φυσικά, να κάνει ό,τι μπορεί για να μην τον αφήσει σε ησυχία.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, οι ερωτικές σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών θα αυξάνονται, αφού τα αισθήματα θα μεγαλώνουν και το “απαγορευμένο” που κυριαρχεί ανάμεσά στη σχέση τους, θα δημιουργεί ακόμη περισσότερο πάθος.

Maestro Spoiler – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Ορέστης, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να ισορροπήσει ανάμεσα στη καρδιά και το μυαλό και αυτό θα τον φέρει σε ένα σημείο, να χάσει τον έλεγχο.

Ο Φάνης, παρόλο που τα παιδιά του, η Κλέλια και ο Αντώνης, έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια πως έχουν δει τα χρήματα που υπάρχουν κρυμμένα στο κελάρι με τα κρασιά, δεν πτοείται ώστε να σταματήσει τις παρανομίες του, αλλά αντιθέτως, συνεχίζει δυναμικά, με τους ίδιους ρυθμούς.

Ένα ακόμη χτύπημα έρχεται για εκείνον, αφού μετά από τη δήλωση του Αντώνη ότι είναι γκέι, μαθαίνει ότι βρέθηκε η Κλέλια με τον Ορέστη στην Κέρκυρα και έτσι, τον καλεί σε δείπνο προκειμένου να μάθει την αλήθεια.

Παρόλο που και οι δύο τον καθησυχάζουν ότι δεν συμβαίνει κάτι, ο ίδιος δεν επαναπαύεται και έτσι προσπαθεί μόνος του να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ της κόρης του και του μουσικού. Πώς θα κυλήσει η σχέση του Σπύρου και του Αντώνη Παρόλο που ο Φάνης έχει μιλήσει στον Χαράλαμπο για τη σχέση του Αντώνη και του Σπύρου, ζητώντας του να βρει τρόπο να τους κρατήσει μακριά, αυτό που νοιώθουν μεταξύ τους, είναι τόσο βαθύ, που τίποτα δεν θα σταθεί ικανό να τους χωρίσει.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη σχέση τους να εκτυλίσσεται κανονικά, ωστόσο όμως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να ξεφύγουν μακριά από τα στόματα των κατοίκων της κλειστής κοινωνίας των Παξών.