Μαφιόζικη δολοφονία του Μάριου Γεωργίου: Τον γάζωσαν μέσα στη Lamborghini

Καλά διαβασμένοι φαίνεται να ήταν οι εκτελεστές της γκανγκστερικής δολοφονίας του 34χρονου Μάριου Γεωργίου στο Μενεού, άλλως “Μαριούθκιας” που διαπράχθηκε χθες βράδυ.

Ο 34χρονος ενώ βρισκόταν στο πολυτελές όχημά του και επέστρεψε στο σπίτι του δέχθηκε αριθμό πυροβολι.

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι πίσω από κυπαρίσσια, άνοιξαν πυρ εναντίον του θύματος καταφέρνοντας του φονικά χτυπήματα, ενώ το όχημα του παρεξέκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε δέντρο. Η γκανγκστερική επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 χθες βράδυ στο δρόμο Μενεού – Περβολιών. Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν και ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα φέρει τραύματα από αριθμό σφαιρών στο κεφάλι και τα δύο χέρια.

“Χτενίζουν” την περιοχή

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η ανταποκρίτρια του σταθμού στη Λάρνακα, Κατερίνα Ιωάννου, μέλη του ΤΑΕ “χτενίζουν” την περιοχή ώστε να διαφανεί η διαδρομή του δράστη ή των δραστών.

Το θύμα είχε αποχωρήσει από το γυμναστήριο και επέστρεφε στο σπίτι του ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδρομή. Ο εκτελεστής φαίνεται να τον παρακολουθούσε καθώς γνώριζε ότι δυο ώρες πριν εκτελεστεί είχε αλλάξει όχημα. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος είχε μεταβεί στη Λευκωσία για να παραλάβει το νέο του όχημα, μια Lamborghini.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Alpha, η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο, ότι τα κίνητρα θανάτου είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  Το θύμα φάινεται ότι είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του από τον περασμένο Ιανουάριο και γι’ αυτό λάμβανε μέτρα ασφαλείας ενώ το όνομά του ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις στο παρελθόν.

“Ξεσκονίζουν” κλειστά κυκλώματα

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, όπου μέλη της υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών συνεχίζουν τις εξετάσεις για τον εντοπισμό τεκμηρίων.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου το θύμα έφερε διάφορα τραύματα από αριθμό πυροβολισμών ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί σήμερα.

“Για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του αλλά και τον αριθμό σφαιρών που δέχτηκε το θύμα”.

Γνωστός στις Αρχές το θύμα

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε πως έχουν ήδη κληθεί κάποια πρόσωπα για κατάθεση.

“Είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις. Οι εξετάσεις επεκτείνονται σε διάφορες κατευθύνσεις. Είμαστε στα αρχικά στάδια, αναμένονται να συνεχιστούν οι εξετάσεις για τεκμήρια, όπως για παράδειγμα κλειστά κυκλώματα για να εντοπίσουμε τους δράστες”.

Πηγή: alphanews.live

-Ad-