Μαφιόζικη εκτέλεση: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες – Πώς διέφυγαν

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες της δολοφονίας της 37χρονης γυναίκας στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες υπάρχουν υποψίες ότι διέφυγαν σε κοντινή ακτή με σκάφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό imerazante.gr, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Πόρτο Ρόμα στο Βασιλικό ένα φουσκωτό σκάφος 10 μέτρων, που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες για να φύγουν από το νησί.

Στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνέδραμε και το Λιμενικό Σώμα, ώστε να ρυμουλκηθεί το σκάφος και να γίνει η ανέλκυσή του λίγο αργότερα.

ΖΑΚ

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρίσκεται στο νησί του Ιουνίου από το απόγευμα της Τρίτης, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε από τις τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες, χθες το απόγευμα (10/06) και για αρκετές ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξαν να διαφύγουν από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» παλιότερες υποθέσεις και διαμάχες που είχε εμπλακεί ο 53χρονος επιχειρηματίας στη προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους για την ταυτότητα των δραστών είναι ελάχιστα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες την προσπάθεια των αρχών ενισχύει και «υπερκοριός», παρακολουθώντας συνομιλίες ανθρώπων που πιθανόν να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση.

-Ad-