Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Τι είπε η σύζυγος του θύματος

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε νωρίς το μεσημέρι η σύζυγος του άνδρα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στην περιοχή της Βούλας, έξω από το σπίτι του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια γνώριζε ότι ο σύζυγός της είναι σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, η γυναίκα κατέθεσε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί τους πριν από περίπου δύο χρόνια για να εργαστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη επιχείρηση.

«Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», δήλώσε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα είναι ακόμη όμως πολύ σοκαρισμένη και οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να της μιλήσουν και πάλι αύριο ή τη Δευτέρα για να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για το μυστηριώδης θύμα που ενώ εμφανιζόταν ως Βέλγος επιχειρηματίας, είχε πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν μέσω δακτυλοσκόπησης αλλά και την Interpol τα πραγματικά του στοιχεία.

Εντυπωσιακό είναι, όμως, και το γεγονός ότι πάνω του το θύμα βρέθηκε να έχει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο δύσκολα θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει ότι είχε μαζί του για τις καθημερινές του ανάγκες.

-Ad-