Μαφιόζικη εκτέλεση – Βριλήσσια: Αυτός είναι ο άνδρας που γάζωσαν (εικόνες)

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας άνδρας στα Βριλήσσια.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς και ένα μαύρο αυτοκίνητο να εξαφανίζεται ενώ όταν πλησίασαν τον άνδρα που ήταν αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, ήταν ήδη νεκρός.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον δυο άτομα, που ενήργησαν με επαγγελματισμό και ακρίβεια χωρίς να αφήσουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο.

Το γεγονός ότι το θύμα οπλοφορούσε κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι φοβόταν για τη ζωή του. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, αν και οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ιδιοκτήτης του να μην πρόλαβε να δηλώσει την κλοπή, γιατί αυτή μπορεί να έγινε λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.

Ο δολοφονηθείς είχε εμπλοκή στη δικογραφία της ΕΥΠ η οποία διερευνάται ήδη από τις εισαγγελικές Αρχές, όπως και ο επίσης δολοφονημένος στο Χαϊδάρι. Το θύμα, είχε εξεταστεί πρόσφατα για την υπόθεση της δικογραφίας της ΕΥΠ και φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενος ότι η όποια εμπλοκή του με την παρανομία ήταν πριν από δύο δεκαετίες και ότι πλέον ασχολείται με επιχειρήσεις τουριστικών ειδών.

Ο 56χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις που χειρίστηκε η Δίωξη Εκβιαστών και σχετίζονται μεταξύ άλλων με το περίφημο «συνδικάτο του εγκλήματος».

Δείτε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης (πηγή: enikos.gr)