Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονίζει η αγαπημένης ηθοποιός

Στο Secret και στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά από μια εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, η οποία απέτυχε δεν μπορεί να περπατήσει και είναι καθηλωμένη για μήνες στο κρεβάτι. “Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου!”, τόνισε και συμπλήρωσε: “Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται”.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στην εξάπλωση του κορονοϊού και στις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης. “Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό.

Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό.”, ανέφερε.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως ήταν απόλυτα οργανωμένος για τον φονικό ιό: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος”.