«Μακάρι ο Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του»: Το συγκλονιστικό μήνυμα 41χρονου λίγο πριν πεθάνει από κορονοϊό

Τέσσερις θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Τρεις ηλικιωμένοι άνθρωποι 78, 79 και 87 ετών έφυγαν από τη ζωή, αλλά και ένας 41χρονος, πατέρας τριών παιδιών.

Ο 41χρονος ήταν στην κλινική Covid, αντιμετώπιζε προβλήματα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όμως δεν τα κατάφερε και πέθανε, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στην ίδια ΜΕΘ είναι δισωληνωμένη εδώ και αρκετές ημέρες και η μητέρα του.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος λίγο πριν μπει στην εντατική: «Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δε γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και τη μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Κεντρικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.. Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου».