Μακεδονικό: Χαρά Αντώναρου για τον Υπουργό Άμυνας και «καρφί» για τους ακραίους!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτησή του στο facebook χαιρετίζει για τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, και παράλληλα πετάει το «καρφάκι» του για τους ακραίους, οι οποίοι «προεκλογικά στηλίτευαν τη συμφωνία».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Προσωπικά χαίρομαι που ο φίλος νέος Υπουργός Άμυνας πήρε δημόσια αυτή τη θέση στην πρώτη, στην ουσία, δημόσια παρέμβαση του. Είναι η θέση που εγώ προσωπικά αλλά και αρκετοί άλλοι υποστηρίξαμε με επιχειρήματα και γίναμε συχνά — χωρίς αυτό να με κάνει να αλλάξω θέση στόχοι κριτικής και χλεύης. Τώρα περιμένω από όλους όσοι προεκλογικά στηλίτευαν τη συμφωνία να αναθεωρήσουν τις ακραίες θέσεις τους. Κι εννοώ όλους. Που ξέρετε κάτι; Θα το κάνουν. Είτε αργά είτε γρήγορα. Απλά αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η πραγματικότητα κι η ιστορία ξεπερνούν τους άτολμους κι αναποφάσιστους.»

Όπως μάλιστα αναφέρεται σε άρθρο που επισυνάπτει ο πριν από έξι μήνες, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ως βουλευτής Καβάλας της ΝΔ τότε, δήλωνε από το βήμα της Βουλής: «Ως Έλληνας Μακεδόνας, και υπερήφανος γι’ αυτό, οφείλω να δηλώσω ότι αυτή η συμφωνία προσβάλει την εθνική μου συνείδηση»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2426420290969322

-Ad-