Μακελειό στη Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του δράστη – Τα σενάρια, οι τραπεζικές καταθέσεις και το πρόσωπο «κλειδί»

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα συνεχίζονται, καθώς το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει κατανοήσει με σαφήνεια το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα το πρωί της Δευτέρας μέσα στην επιχείρηση και πώς ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης προχώρησε στη δολοφονία των τριών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής εταιρείας. Παρόλα αυτά, το κίνητρο παραμένει ακόμα ασαφές και δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως.

Η πρώτη εικόνα, η οποία είχε να κάνει με εργασιακούς και προσωπικούς λόγους, φαίνεται ότι έχει καταρριφθεί από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, από τις μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και από τις ανακοινώσεις της εταιρείας. Περισσότερα στοιχεία περιμένουν τις προσεχείς ημέρες από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ο 76χρονος άνδρας είχε συνομιλήσει με κάποιον αναφορικά με τις προθέσεις του και εάν είχε κάποιον διάλογο που ενδεχομένως να ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του και προέβη στη συγκεκριμένη τριπλή δολοφονία.

Παράλληλα, εξετάζονται διάφορα σενάρια τα οποία έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τις τραπεζικές τους καταθέσεις. Οι αστυνομικές αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σε δεύτερο χρόνο να ζητηθεί και άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να έχουν την πλήρη εικόνα για το τί ακριβώς έχει συμβεί.

Ακόμα δεν έχει καταθέσει η ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης ναυτιλιακής εταιρείας. Θεωρείται πρόσωπο κλειδί, καθώς όχι μόνο έζησε τα γεγονότα από κοντά όντας κλειδωμένη σε ένα γραφείο, αλλά είναι και άτομο το οποίο γνώριζε προσωπικά για πάνω από τρεις δεκαετίες τον 77χρονο και ενδεχομένως να έχει να συνεισφέρει πολλά στην έρευνα. Αυτό θα γίνει πιθανότατα μετά την ταφή των τριών νεκρών.

Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους. «Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16»
21 Φεβρουαρίου, 2025
«Παράθυρο» για ειρήνη στην Ουκρανία βλέπει η Κίνα
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα από τον στρατό του Μεξικού
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ σε γυμνάσιο στο Πήλιο: Κάρφωσε με στυλό συμμαθήτριά του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στο Ηράκλειο που έκανε διακίνηση και εμπορία κοκαΐνης
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Νέα Υόρκη
21 Φεβρουαρίου, 2025
Το Ισραήλ κατηγορεί την Χαμάς για τη δολοφονία των παιδιών Μπίμπας κι ότι επέστρεψε πτώμα άγνωστης
21 Φεβρουαρίου, 2025
ΝΔ: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ για το κύμα ψύχους Coral
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εφιάλτης για γυναίκα στον Βόλο: Ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε και προσπάθησε πολλές φορές να τη σκοτώσει
21 Φεβρουαρίου, 2025