Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Το μακελειό στη Νέα Σμύρνη προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό τριών ακόμα.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με αιτία τα ναρκωτικά «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από το μακελειό στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Δευτέρας (11.01). Οι περίοικοι στην πλατεία Αγίου Σώστη έπαθαν… σοκ με τις σκηνές «Φαρ Ουέστ» που βίωσαν, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί ακόμα και μέσα σε καφετέρια όπου προσπάθησαν να μπουν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές πολιτών στο Newsbomb.gr, πέντε άτομα είχαν επιδοθεί σε κυνηγητό μεταξύ τους στην πλατεία, με έναν εξ αυτών να μπαίνει σε παρακείμενη καφετέρια για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς, οι οποίοι, όμως, συνέχιζαν να πέφτουν «βροχή».

Εκεί, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν και ο πατέρας του ο οποίος μπήκε μπροστά για να γλιτώσει τον γιο του από τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφαίρα και να πέσει στο έδαφος, ενώ ο γιος του διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας όταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, είχε ακόμα σφυγμό, του έγινε ανάνηψη και είναι κι αυτός στο νοσοκομείο σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πληροφορίες που προέρχονται επίσης από κατοίκους της περιοχής, αναφέρουν πως νεκρός είναι ο άλλος γιος της οικογένειας, μεγαλύτερος σε ηλικία, με τα θύματα αλλά και τους δράστες να είναι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και μια κοπέλα που εργάζεται στη συγκεκριμένη καφετέρια.

-Ad-