Μάκης Βορίδης: «Καμία αστυνομική αυθαιρεσία στο Κουκάκι»

Καμία αστυνομική αυθαιρεσία δεν υπήρξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης στο Κουκάκι σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

«Η αντίδραση του κ. Αλιβιζάτου (σ.σ. επικεφαλής ειδικής επιτροπής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της αστυνομικής αυθαιρεσίας) στα περί αστυνομικής βίας οφείλονται σε παραπληροφόρηση. Ήταν λάθος πληροφορημένος και επηρεάζεται από τις εικόνες» σημείωσε ο υπουργός μιλώντας στον Alpha.

Συνέχισε λέγοντας πως «η αρχική ιστορία που ακούστηκε ήταν ότι πήγαν να μπουν οι αστυνομικοί χωρίς ένταλμα, οι άλλοι ζήτησαν ένταλμα, η ΕΛ.ΑΣ μπήκε αυθαιρέτως και του συνέλαβαν στο σπίτι τους. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι.

Πάνε να εκκενώσουν την κατάληψη, δέχονται επίθεση, οι καταληψίες περνάνε στο δίπλα σπίτι και τότε παρουσία εισαγγελέα, μπήκε η αστυνομία στο σπίτι και συνέλαβαν τα δύο παιδιά και τον πατέρα για αντίσταση κατά της αρχής. Το να σου πει κάποιος μια ιστορία και να την υιοθετήσεις δεν είναι σωστό, πριν να ακούσεις και τις δύο πλευρές» ήταν τα λόγια του κ. Βορίδη.