«Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω»: Η Καρδίτσα αποχαιρετά τον 21χρονο Αναστάση που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου θα γίνει στη γενέτειρά του, την Καρδίτσα, η κηδεία του 21χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, λίγα λεπτά αφού είχε πει στη μητέρα του «μαμά κοιμήσου, θα αργήσω».

Ο άτυχος Αναστάσης σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και επέστρεφε μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Είχε πάρει το τρένο από την Καρδίτσα, το απόγευμα της Τρίτης. Στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μπήκε στην μοιραία αμαξοστοιχία προκειμένου να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τάσος ήθελε να τελειώσει την σχολή του και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, να φροντίσουν τα κτήματα της οικογένειας στο χωριό. Όταν δεν μελετούσε και δεν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, του άρεσε να φεύγει με την μοτοσικλέτα του στον κάμπο.

Η σορός του αδικοχαμένου νέου θα φτάσει στην Καρδίτσα στις 12 το μεσημέρι και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του «Σπιτιού της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
14 Μαρτίου, 2025
Εργάτης γης βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό από μαχαίρι
14 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Λαμπρόπουλος: Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε την ασφάλεια
14 Μαρτίου, 2025
Γαλλία: «Ανόητος πόλεμος – Οι ΗΠΑ κάνουν κακό»
14 Μαρτίου, 2025
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση των μεσολαβητών να επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την εκεχειρία στη Γάζα
14 Μαρτίου, 2025
Η Λινού κληρώθηκε ως μέλος της Επιτροπής από τους ανεξάρτητους βουλευτές για την Προκαταρτική Επιτροπή κατά Τριαντόπουλου
14 Μαρτίου, 2025
Λοβέρδος: Ο Μητσοτάκης πήρε το μήνυμα των μεγάλων συλλαλητηρίων και θα το μετατρέψει σε πράξη
14 Μαρτίου, 2025
Ισραήλ: «Η Χαμάς δεν έχει μετακινηθεί ούτε εκατοστό από τις θέσεις της»
14 Μαρτίου, 2025
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανανεώνει τις κυρώσεις κατά ρώσων πολιτών και οντοτήτων
14 Μαρτίου, 2025
15 δημόσια Λύκεια θα έχουν Διεθνές Απολυτήριο (IB) από το 2026
14 Μαρτίου, 2025