Μάνατζερ Φακούντο Πελίστρι: «Έχω κάνει επαφές με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει “κοιτάξει” την περίπτωση του διεθνή Ουρουγουανού εξτρέμ, Φακούντο Πελίστρι, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ και μια περίπτωση που υπάρχει στη μετεγγραφική του λίστα φαίνεται πως είναι αυτή του Φακούντο Πελίστρι.

Ο διεθνής Ουρουγουανός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με την ομάδα της χώρας του στο Copa America, ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο είναι αμφίβολο.

Για τον Πελίστρι υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός και η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, με τον μάνατζέρ του, Εντγκάρντο Λασάλβια, να μιλάει σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του και να σχολιάζει λακωνικά.

“Έχω κάνει επαφές” ανέφερε όταν τον ρώτησαν για τα “σενάρια”, περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού και της Βαγιαδολίδ για τον πελάτη του.

Ο 22χρονος Πελίστρι είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025. Το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα.