Μανώλης Μαυρομμάτης: Από ξεχασμένη κατσαρόλα ξεκίνησε η φωτιά – Σε σοβαρή κατάσταση το ζευγάρι

Ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Μαυρομμάτης, και η σύζυγός του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, μετά από σοβαρά εγκαύματα που υπέστησαν από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Με σοβαρά εγκαύματα και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν το ζεύγος από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/2). Ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύονται με εγκαύματα.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην ευρωβουλευτή και της γυναίκας του είναι κρίσιμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο Μανώλης Μαυρομάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% του σώματος του ενώ η σύζυγός βρίσκεται σε ακόμα πιο κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματος της και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη.

Από κατσαρόλα σε αναμμένο μάτι κουζίνας ξέσπασε η φωτιά
Αμφότεροι νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων και πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.