Μάνος για Ρούλα: «Αν την φυλακίσουν θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές»

Μία ακόμη πληροφορία έρχεται στο προσκήνιο σχετικά με το ζευγάρι της Πάτρας που έθαψε και τα τρία του παιδιά.

Όταν ο τότε δικηγόρος του ανδρόγυνου Αποστόλης Λύτρας, κατέβηκε στην Πάτρα, ενημερώθηκε από τους γονείς για την «τριπλή» υπόθεση θανάτου των κοριτσιών τους και τους εξέφρασε τις νομικές του απόψεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο κ. Λύτρας, από τότε, τους ανέφερε…και το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας, αν όχι στον Κορυδαλλό, στη Θήβα.

«Τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να΄χει κάνει κακό στα παιδιά μου. Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της» ακούστηκε να λέει ο μετέπειτα κατήγορός της Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα, τότε, ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον εργοδότη του, ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου η επιχείρηση διαθέτει παράρτημα κι έτσι θα μπορούσε να μη χάσει τη δουλειά του φεύγοντας από την Πάτρα.

Η εξέλιξη, με την απαγγελία κατηγορίας στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την προφυλάκισή της, «άλλαξε» το δρομολόγιο του Μάνου, που όχι να τη συναντήσει, αλλά ούτε καν να τηλεφωνηθεί μαζί της πια δεν θέλει!

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιωάννινα: Αιματηρό επεισόδιο σε δομή προσωρινής φιλοξενίας αλλοδαπών – Δύο συλλήψεις, ένας τραυματίας
5 Απριλίου, 2025
Άρτα: Στα χέρια της αστυνομίας μέλος σπείρας διαρρήξεων σπιτιών – Συνελήφθη για οπλοκατοχή
5 Απριλίου, 2025
Παράσυρση στη Χαλκιδική: Νέα στοιχεία για τον 26χρονο – Του είχαν πάρει το δίπλωμα για πέντε χρόνια, οδηγούσε μεθυσμένος
5 Απριλίου, 2025
Στο Καβούρι εντοπίστηκε η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλιούπολη – «Ήταν σαν να έχει πάρει χάπια»
5 Απριλίου, 2025
Έντεκα συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα
5 Απριλίου, 2025
«Πήγαινε κοιμήσου και θα έρθουμε το πρωί» – Σοκάρει η καταγγελία θύματος κακοποίησης για την αντιμετώπισή της από την αστυνομία
5 Απριλίου, 2025
Απάντηση Λακαφώση για την επαγγελματική του ιδιότητα: «Είμαι θύμα οργανωμένης επίθεσης – Ο Πλακιάς παρασύρθηκε»
5 Απριλίου, 2025
Νέο περιστατικό με ασυνείδητο οδηγό: Οδηγούσε με 204 χιλιόμετρα στην Περιφερειακή Υμηττού
5 Απριλίου, 2025
Κυψέλη: Το χρονικό της δολοφονίας του Τούρκου – Το συμβόλαιο θανάτου αξίας 250.000 δολαρίων και η «βόλτα» των δραστών με το τρένο
5 Απριλίου, 2025
Νέο μήνυμα Ιμάμογλου: «Μη φοβάστε» – Αύριο το έκτακτο συνέδριο του CHP
5 Απριλίου, 2025