(Copyright: NDP)

Μανούσος Μανουσάκης: «Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα μεταξύ εμβολιασμένου και ανεμβολίαστης»

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ένας από τους σκηνοθέτες που ταυτίστηκαν με τους απαγορευμένους έρωτες. Έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, έδωσε μία αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», όπου μίλησε για τις νέες του τηλεοπτικές δουλειές, οι οποίες έρχονται από το χώρο της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

«Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις και να επικοινωνίσεις μία ιδέα, να τη μοιραστείς με τον κόσμο. Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου με ανεμβολίαστη. Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες» δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης και αποκάλυψε ότι οραματίζεται κάτι τελείως διαφορετικό. Επιθυμεί να γυρίσει σε τηλεοπτική σειρά το «Μύθο των Ατρειδών» και να προβληθεί από το Netflix αφού απορεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μία ελληνική σειρά σε αυτό.

Αυτή την περίοδο, ο Μανούσος Μανουσάκης σκηνοθετεί για την ΕΡΤ τρεις μίνι – σειρές, βασισμένες στα ακόλουθα διηγήματα της Ελληνικής Λογοτεχνίας: «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Κρίσιμες στιγμές» της Γαλάτειας Καζαντζάκη και «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον κορονοϊό, δηλώνοντας πως θεωρεί χρέος του να πάρει θέση σε αυτό τον «πόλεμο» και μάλιστα, έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου. «Με κάθε ευκαιρία φοράω τη μάσκα μου, θέλω να προστατεύσω κι εμένα και τους άλλους, δεν θέλω να πεθάνω».

Πηγή: mega