Μαντζουράνης: Ομολογία ενοχής οι παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντος

Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα και ανεψιού του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητική της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολεόντος, είναι αδιάψευστες ομολογίες ενοχής για τις υποκλοπές των επικοινωνιών πολιτικών, δημοσιογράφων, δημόσιων προσώπων και άλλων πολιτών από την ΕΥΠ.

Αυτές οι παραιτήσεις προμηνύουν ραγδαίες πολιτικές και νομικές εξελίξεις για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Απαιτείται άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, αλλά και κοινές πρωτοβουλίες των δημοκρατικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, γιατί τέτοιου είδους πλήγματα σε θεμελιώδη δικαιώματα, που συγκροτούν το σκληρό πυρήνα του δημοκρατικού κράτους δικαίου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Πολύ περισσότερο όταν στο επίκεντρό τους βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που επέλεξε τους Γ. Δημητριάδη και Π. Κοντολέοντα, τους στηρίζει για τρία χρόνια παρά τα όσα αποκαλύπτονται και καταγγέλλονται για τη δράση τους, και τώρα επιχειρεί να διασωθεί με τον εξοβελισμό τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σέρρες: Πολύωρη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε πυρκαγιά σε ξυλουργείο
17 Απριλίου, 2025
Κ. Δημογλίδου για βεγγαλικά: Έχουν γίνει πάνω από 12.000 έλεγχοι ήδη σε όλη την επικράτεια – Καλύτερη η εικόνα φέτος
17 Απριλίου, 2025
Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 21χρονος, θύμα τροχαίου
17 Απριλίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους τις ημέρες του Πάσχα καλεί τους κατοίκους ο Δήμος
17 Απριλίου, 2025
Κατασχέθηκαν 60 κιλά εκρηκτικών υλών και 93 κιλά δυναμίτες σε Κάλυμνο και Κω
17 Απριλίου, 2025
Βολές κατά της κυβέρνησης για τον χάρτη του «Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού» από την αντιπολίτευση
17 Απριλίου, 2025
«Με τίτλο «15 μήνες αλλάΖΟΥΜΕ την ΑΘΗΝΑ», η έκδοση της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα…»…
17 Απριλίου, 2025
Απεργίες και καθυστερήσεις στο Γκάτγουικ και τα τρένα ενόψει Πάσχα
17 Απριλίου, 2025
Τουρκία για ελληνικό Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό: «Δεν έχει νομική ισχύ – Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»
17 Απριλίου, 2025
Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενόψει Πάσχα
17 Απριλίου, 2025