Μαραντόνα: «Κλείσαμε όλες τις τηλεοράσεις, αν το μάθει θα πεθάνει»

Συγκλονίζει η είδηση που μεταδίδουν τα μέσα της Αργεντινής μετά τον θάνατο του 60χρονου μύθου του ποδοσφαίρου. Έκλεισαν την τηλεόραση στον προπονητή του στην εθνική ομάδα το 1986 για να μην μάθει τα άσχημα νέα.

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, σε όλο τον πλανήτη. Τα άσχημα νέα έχουν ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ωστόσο, σε μια γωνιά της Αργεντινής προτίμησαν να μην το κάνουν γνωστό σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο λόγος για τον Κάρλος Μπιλάρδο. Τον προπονητή της Εθνικής Αργεντινής το 1986 με τον οποίο ο Μαραντόνα είχε τρομερή σχέση και μαζί έφτασαν ως την κορυφή του κόσμου. Ο Μπιλάρδο είναι πλέον 82 ετών και δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι δικοί του άνθρωποι αποφάσισαν να του κλείσουν την τηλεόραση και να μην του επιτρέψουν να μάθει για τον θάνατο του «Ντιεγκίτο» καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ικανό να τον αποτελειώσει!

«Έχουμε ήδη κλείσει όλες τις τηλεοράσεις που θα μπορούσε να δει ο Κάρλος. Δεν θέλουμε να μάθει για τον θάνατο του Ντιέγκο, γιατί τον αγαπούσε πάρα πολύ και κάτι τέτοιο μπορεί να τον σκοτώσει», είπε ο αδερφός του Χόρχε Μπιλάρδο στον ραδιοφωνικό σταθμό Provincia της Αργεντινής.

«Ήταν το αγόρι που δεν απέκτησε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Κάρλος Μπιλάρδο για το πως αισθανόταν ο παλαίμαχος προπονητής για τον Μαραντόνα.