MARCA: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με την Αλ Νασρ για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία

Τα… πετροδόλαρα των Σαουδαράβων της Αλ Νασρ αποδείχθηκαν πολύ «γλυκά» για να τα αρνηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος φέρεται αν συμφώνησε για το επόμενο βήμα της καριέρας του μετά την αποχώρηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μια εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος αστέρας είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, όπως αναφέρει σήμερα η MARCA. Η σμυφωνία είναι μάλιστα μια ανάσα πριν τις υπογραφές αναμένεται να έχει διάρκεια δυόμιση ετών. Το ποσό του συμβολαίου ανέρχεται σε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των μισθών και των διαφημιστικών συμφωνιών.

Ο CR7, μόλις εξαντλήσει την ευρωπαϊκή διαδρομή είναι αποφασισμένος να μειώσει το αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά υπερκαλύπτεται από την οικονομική πτυχή της συμφωνίας. Καμία ομάδα στη γηραιά ήπειρο δεν πλησιάζει καν την πρόταση της αραβικής ομάδας. Ούτε το MLS μπορεί να πλησιάσει, γι’ αυτό και δεν είχε άλλη επιλογή από το να στραφεί στο ποδόσφαιρο που, αν και αναπτύσσεται, είναι λιγότερο ανταγωνιστικό.