Δύο επιπλέον άτομα έχουν στο «κάδρο» οι Αρχές για την υπόθεση της Marfin ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες και η 46χρονη που συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία σε αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης.
Μετά τις τρεις νέες συλλήψεις, οι έρευνες συνεχίζονται και όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου «δεν μιλάμε μόνο για αυτούς τους τρεις εμπλεκόμενους. Υπάρχουν και άλλοι συμμετέχοντες στην επίθεση και για εμάς η έρευνα δεν σταματά εδώ».
Ένα από τα δύο πρόσωπα, φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός, που έριξε τη μολότοφ η οποία και πυροδότησε τη φωτιά στο κτήριο της Σταδίου.
Όπως δήλωσε η κα Δημογλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ, στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται νέο υλικό που κατασχέθηκε κατά τις κατ’ οίκον έρευνες στους δύο πρώτους συλληφθέντες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία τόσο για την υπόθεση της Marfin όσο και για ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε άλλες υποθέσεις.















