Μαρία Καβογιάννη: Η ανάρτηση του Netflix και τα σχόλια

Μαρία Καβογιάννη: Το ελληνικό κοινό την έχει αγαπήσει εδώ και χρόνια, τώρα όμως έφτασε η ώρα και το Netflix να «υποκλιθεί» στο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη.

Μαρία Καβογιάννη: Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» στην πλατφόρμα streaming η ελληνική σελίδα του Netflix δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη από τη σειρά με την περιγραφή: «no caption needed».

Όπως ήταν φυσικό το κοινό ενθουσιασμένο έγραψε χιλιάδες σχόλια αναγνώρισης και θαυμασμού για την ηθοποιό, η οποία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της στη σειρά του Παπακαλιάτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix Greece (@netflixgr)


Αυτή τη στιγμή το «Maestro» φιγουράρει ως πρώτη επιλογή των ελλήνων χρηστών στο Netflix, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία της και σε άλλες χώρες μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας ταινιών και σειρών.

Στη σειρά – παραγωγής του MEGA – η Μαρία Καβογιάννη υποδύεται μια γυναίκα που βιώνει λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον σύζυγο της (εξαιρετικός και ο Γ. Τσορτέκης στο ρόλο του Χαράλαμπου).

Η άφιξη του Ορέστη (Παπακαλιάτης) στο νησί όπου η Μαρία ζει θα σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή για την ίδια, καθώς θα βρει το θάρρος να δώσει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τα σκοτάδια που κατακλύζουν την καθημερινότητα της.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Μαρίας Καβογιάννη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μιας και οι δυό τους είχαν συνυπάρξει στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του δεύτερου πριν από 7 χρόνια.