Μαρία Καβογιάννη: Η καθηλωτική ερμηνεία στο «Maestro» – Χαμός στο Twitter

Μαρία Καβογιάννη: Το ταλέντο της το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια, την έχουμε αγαπήσει σε πάρα πολλούς ρόλους, όμως ποτέ δεν παύουμε να την θαυμάζουμε και να την χορταίνουμε είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο σινεμά.

Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη που κάνει θραύση στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Λίγο πριν η σειρά κάνει επίσημα πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix το ελληνικό κοινό καθηλώνεται σε κάθε νέο επεισόδιο.

Όσο οι εξελίξεις στα επεισόδια κορυφώνονται τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά και ο χαρακτήρας της «Μαρίας» που ερμηνεύει η Καβογιάννη.

Η ερμηνεία της είναι για ακόμη μια φορά εξαιρετική και αποδεικνύει πως μια ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από το κωμικό της ταπεραμέντο, είναι ικανή να ελιχθεί πάρα πολύ εύκολα στο δράμα, ακόμα και όταν ο ρόλος της είναι ιδιαίτερα επώδυνος, σκληρός και βαρύς.

Για αυτό το λόγο οι χρήστες του Twitter έσπευσαν για ακόμη μια φορά να αποδώσουν στην Μαρία Καβογιάννη τα εύσημα για την ερμηνεία της.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια ηθοποιό που έχει λατρευτεί όσο ελάχιστες τις τελευταίες δεκαετίες. Είτε ως η κουτσομπόλα οικονόμος Ασπασία στο αξέχαστο «Ντόλτσε Βίτα», είτε ως η χειραφετημένη Κορίνα στα «Εγκλήματα», είτε με την δυναμική της ερμηνεία στο «Χαρά Αγνοείται», αλλά και σε δεκάδες άλλους ρόλους στο θέατρο.


Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πως μαζί με την σειρά του Παπακαλιάτη «Maestro» το διεθνές κοινό του Netflix θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και μια από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της.