AP Images

Μαρία Σάκκαρη – Έλενα Ριμπάκινα 1-2: Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Miami Open

Λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια η οποία γνώρισε την ήττα στα προημιτελικά του Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη “πάλεψε” μέχρι τέλους το παιχνίδι με την Έλενα Ριμπάκινα στα προημιτελικά του Miami Open, αλλά στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ [7-5, 6-7(4), 6-4] και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Μετά την απόσυρση της Άννα Καλίνσκαγια στον προηγούμενο γύρο του Miami Open, η Μαρία Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να μπει ξεκούραστη στο παιχνίδι με την Έλενα Ριμπάκινα και κόντραρε στα… ίσια το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά “λύγισε” στο φινάλε στα τρία σετ.

Η κορυφαία Έλληνίδα τενίστρια επανήλθε από μπρέικ στο πρώτο σετ, αλλά δέχθηκε δεύτερο στο τέλος για το 7-5, ισοφάρισε στη συνέχεια στο τάι μπρέικ και όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, όπου η Καζάκα κατάφερε να φθάσει σε ένα μπρέικ και να πάρει μία οριακή πρόκριση στα ημιτελικά του αμερικανικού τουρνουά.

Η Σάκκαρη από την άλλη πλευρά, μετά τον τελικό στο Indian Wells, έδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση και στο Μαϊάμι, έστω κι αν έχασε την ευκαιρία να “ανέβει” κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη, μένοντας στο Νο7 της WTA.