Μαρία Συρεγγέλα: Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις και τις υλοποιεί

Η κυρία Συρεγγέλα συναντήθηκε στη Λαμία με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό στο γραφείο του.

Τη Φθιώτιδα επισκέφθηκε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, μεταφέροντας τις θέσεις της ΝΔ και το μήνυμα του πρωθυπουργού για πολιτική σταθερότητα και ισχυρή φωνή στην Ευρώπη.

Επισκέφτηκε, επίσης, τη Μακρακώμη στην κεντρική πλατεία της οποίας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γεώργιο Χαντζή. Στο πλαίσιο της περιοδείας, τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής συνόδευσαν ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς.

Η κυρία Συρεγγέλα ήταν κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας στη Λαμία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Φέτος, η μεγάλη λαϊκή παράταξη, η οικογένειά μας, η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 50 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα. 50 χρόνια αγώνων που έχουν δικαιωθεί. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λένε η ιστορία και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που μας εμπιστεύονται μισό αιώνα τώρα. Μας εμπιστεύονται συστηματικά, γιατί είμαστε η παράταξη των έργων, γιατί εφαρμόζουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα και γιατί εμείς, ενώνουμε, δεν διχάζουμε.

Στις ευρωεκλογές ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας, γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις, έχει απόψεις και τις υλοποιεί. Είναι οξύμωρο να μιλούν κάποιοι για ψήφο διαμαρτυρίας, χωρίς να καταθέτουν πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πάψει η Ελλάδα να θεωρείται το μαύρο πρόβατο της Ένωσης. Πλέον μας λογαριάζουν και για να συνεχιστεί αυτό πρέπει να δώσουμε όλες και όλοι τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτή την αναμέτρηση, να στηρίξουμε με την ψήφο μας την Νέα Δημοκρατία και να κάνουμε δώρο για τα πεντηκοστά γενέθλια της Παράταξής μας μία ακόμα ιστορική νίκη».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Πήγαινε κοιμήσου και θα έρθουμε το πρωί» – Σοκάρει η καταγγελία θύματος κακοποίησης για την αντιμετώπισή της από την αστυνομία
5 Απριλίου, 2025
Απάντηση Λακαφώση για την επαγγελματική του ιδιότητα: «Είμαι θύμα οργανωμένης επίθεσης – Ο Πλακιάς παρασύρθηκε»
5 Απριλίου, 2025
Νέο περιστατικό με ασυνείδητο οδηγό: Οδηγούσε με 204 χιλιόμετρα στην Περιφερειακή Υμηττού
5 Απριλίου, 2025
Κυψέλη: Το χρονικό της δολοφονίας του Τούρκου – Το συμβόλαιο θανάτου αξίας 250.000 δολαρίων και η «βόλτα» των δραστών με το τρένο
5 Απριλίου, 2025
Νέο μήνυμα Ιμάμογλου: «Μη φοβάστε» – Αύριο το έκτακτο συνέδριο του CHP
5 Απριλίου, 2025
Οι δασμοί Τραμπ έχουν κλονίσει τις αγορές – Πώς επηρεάζονται και οι πολίτες
5 Απριλίου, 2025
Ιωάννινα: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης τέως Κόνιτσας Ανδρέας
5 Απριλίου, 2025
Έρχεται ψυχρό μέτωπο και καταιγίδες – Τι καιρό θα έχουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα
5 Απριλίου, 2025
Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας: «Ήξεραν ότι υπήρχαν τα λεφτά των επιδοτήσεων» – Πώς συνέβη η ληστεία
5 Απριλίου, 2025
Αποφασιστικά μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της λαμβάνει η Κίνα μπροστά στους δασμούς των ΗΠΑ
5 Απριλίου, 2025