Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κάνει χαμό στο Instagram πριν το come back στο Survivor

Ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια παίκτρια που άφησε το δικό της στίγμα στον Άγιο Δομίνικο κορυφώνει τις ετοιμασίες της!

Συγκεκριμένα είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο προ-προηγούμενο Survivor, το οποίο είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και χωρίς αμφιβολία θεωρείται μέχρι και σήμερα μια από τις πιο αξέχαστες παρουσίες του ριάλιτι το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

Εκεί η Μαριαλένα διακρίθηκε για το μέταλλο του χαρακτήρα της, τις αντοχές της, καθώς και τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα.

Εκτός αυτού, όμως, η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η συνύπαρξη τους και η αλληλεπίδραση στο παιχνίδι αποτέλεσε το πιο hot θέμα συζήτησης τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά την επιστροφή τους.

Πλέον οι δυό τους είναι μαζί και κάνουν από κοινού ετοιμασίες για την επιστροφή τους στο Survivor, αφού αμφότεροι συμφώνησαν με την παραγωγή και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον απόλυτο τίτλο του ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021 και θα ήθελε πολύ να κάνει το repeat στο All Star που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

O Σάκης Κατσούλης είπε χαρακτηριστικά: «Πάω για να γυρίσω υγιής. Είναι δύσκολο ταξίδι και πρέπει να ετοιμάσουμε πολλά πράγματα. Μακάρι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο ότι περάσαμε το 2021. Τα συμβόλαια είναι 34 σελίδες και είναι ίδια για όλους. Εγώ με την Μαριαλένα το υπογράψαμε μαζί και ήταν ολόιδιο. Όποιος καταφέρει και πάρει παραπάνω χρήματα δεν τα παίρνει από εμένα τα παίρνει από την παραγωγή με γεια του με χαρά του. Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει»

Η Μαριαλένα μοιράζεται από την πλευρά της στιγμές από τις ετοιμασίες της, αλλά και από την καθημερινή, προσωπική της ζωή με τους ακολούθους της στο Instagram. Εμείς ξεχωρίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες και σας τις παρουσιάζουμε περιμένοντας με ανυπομονησία την επανέναρξη του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο φέτος θα δούμε να “συγκρούονται” οι καλύτεροι των καλυτέρων.

Ας ρίξουμε, όμως, για την ώρα μια ματιά στο Instagram της Μαριαλένας: