Μαρίνα Πατούλη: Σε τραγική κατάσταση – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης, αφού είναι η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν φανερά καταβεβλημένη και έκανε σίγουρα μια εμφάνιση διαφορετική από αυτή που την έχουμε συνηθίσει. Τη Δευτέρα, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη και αποκάλυψε πως εδώ και 2,5 μήνες δεν έχει επαφές μαζί του.

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία, το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μού ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή φιλόλογος.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Κυριακή χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο γιατί ένιωσε μία αδιαθεσία. Όπως είπε η ίδια έχει διαγνωσθεί με καρδιακή ανεπάρκεια και είναι κάτι που προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, ο περιφερειάρχης έστειλε επιστολή – εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, ζητώντας της να σταματήσει να εμφανίζεται και να μιλά δημόσια για τον γάμο τους, προκειμένου να προστατευτεί το ανήλικο παιδί τους.

Πηγή: star.gr

-Ad-