Μαρινάκης για ΠτΔ: Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ποιος θα ανακοινωθεί

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αγγίζοντας κρίσιμα θέματα όπως η επιλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, η υποψηφιότητά του ως βουλευτής το 2027 και η πορεία της οικονομίας.

Για την υποψηφιότητά του το 2027, εξέφρασε τη χαρά του για την εμπιστοσύνη που του δείχθηκε, σημειώνοντας: «Για να έχει νόημα αυτό που κάνεις, πρέπει να κρίνεσαι από τους πολίτες». Τόνισε πως δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός» και πως οι νέοι αναζητούν αυθεντικό λόγο, μακριά από ξύλινες εκφράσεις.

Σχετικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε πως δε γνωρίζει ποιο πρόσωπο θα επιλέξει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας τη σημασία της προστασίας της διαδικασίας. Για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δήλωσε ότι «τίμησε τον θεσμό».

Για την οικονομία, αναφέρθηκε στην έκθεση του ΚΕΦΙΜ, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση προχωρά σταθερά στη μείωση φόρων, έχοντας ήδη μειώσει 72 φορολογικούς συντελεστές. Υπογράμμισε τη σημασία της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και της ανάπτυξης. «Τα λεφτά δεν φυτρώνουν από κάπου», δήλωσε, τονίζοντας την ανάγκη επενδύσεων και ισορροπιών.

Κλείνοντας, παραδέχτηκε την ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων, αλλά σημείωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται με σχέδιο και στρατηγική, θέτοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιράν προς ΗΠΑ: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υπαγορεύετε την εξωτερική μας πολιτική»
16 Μαρτίου, 2025
Λουκίδης: Ποιοι κινδυνεύουν από την αφρικανική σκόνη
16 Μαρτίου, 2025
Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι
16 Μαρτίου, 2025
Τουλάχιστον 31 νεκροί από τις αμερικανικές επιδρομές στην Υεμένη
16 Μαρτίου, 2025
Μητσοτάκης: Ακόμα μία ψήφος εμπιστοσύνης, αυτή τη φορά από τον Moody’s
16 Μαρτίου, 2025
Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολόνα στον Βόλο
16 Μαρτίου, 2025
Τραγωδία στη Β. Μακεδονία: Στους 51 οι νεκροί από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο
16 Μαρτίου, 2025
Συλλυπητήρια της Ελλάδας στη Βόρεια Μακεδονία για την τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο
16 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Σοβαρές υπόνοιες για εμπρησμό
16 Μαρτίου, 2025
Δύο τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών στα Χανιά – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα χωρίς σοβαρά τραύματα
15 Μαρτίου, 2025