Μαρινάκης: Ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι μόνο πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και της Super League 1 πλέον και με αυτή την αρμοδιότητα πήρε μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξει προς το καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Οι Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται απο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ», είπε αρχικά ο Μαρινάκης και συνέχισε.

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ»