Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ή να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια στους εισαγγελικούς λειτουργούς για να αποφασίσουν αν ένας προστατευόμενος μάρτυρας πρέπει να συνεχίσει να είναι προστατευόμενος αν πληρεί τις προϋποθέσεις.

«Μια πρωτοφανής σκευωρία ήρθε να συναντήσει πολλά λεφτά. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους τελικά ήταν μια πρωτοφανής σκευωρία που πίσω από αυτή φάνηκε ότι δόθηκαν και πολλά λεφτά. Τα ποσά αυτά ζαλίζουν. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι χθες έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι διαφορετικός από του κ. Τσίπρα. Έβαλε πλάτη ο τωρινός ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κάλεσε τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ να πάρουν θέση για την υπόθεση αυτή: «Επειδή ακούμε το που θα πάει η κεντροαριστερά μιλούν για μια ευρύτερη συμμαχία δυνάμεων και αναρωτιέμαι απευθυνόμενος στους εν δυνάμει ηγέτες της κεντροαριστεράς αν σε αυτή τη συμμαχία θα υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ της Novartis. Πρέπει να απαντήσουν οι επίδοξοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ αν τελικά αποτελεί γι’ αυτούς κόκκινη γραμμή η υπεράσπιση της σκευωρίας της Novartis», τόνισε.

Ερωτηθείς πως απαντά στην κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη είπε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί. Το να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όταν έχει έναν δικό του πρώην υπουργό δικαιοσύνης τον κ. Κοντονή ο οποίος έχει μιλήσει για παραυπουργεία δικαιοσύνης και δυο αμετάκλητα καταδικασμένους πρώην υπουργούς ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει ή να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη για τα έργα και τις ημέρες του αλλά προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο».