Μαρινέλλα: «Έχει ανοίξει τα μάτια της, μπορεί με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει»

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε επί σκηνής την ώρα που ερμήνευε τα σπουδαία της τραγούδια.

Την πιο μεγάλη της μάχη δίνει η Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από προχθές το βράδυ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε σταθερή, ωστόσο κρίσιμη κατάσταση. Όλοι περιμένουν να περάσουν λίγα 24ωρα προκειμένου να δουν το επίπεδο συνείδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο οργανισμός της έχει άντιδράσει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν.

«Είναι θετικό ότι έχει ανοίξει τα μάτια της και ενδεχομένως με κάποιον τρόπο να μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο η ηλικία της Μαρινέλλας είναι κάτι που κρατά τους γιατρούς σε εγρήγορση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Η Μαρινέλλα, πριν τη συναυλία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε έντονο πονοκέφαλο, ωστόσο ήθελε πολύ να ανέβει στη σκηνή.

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σημείωνε πως η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.