Μαρινέλλα: Κρίσιμα τα επόμενα τρία 24ωρα – Τα νεότερα για την υγεία της

Μεγάλη είναι η ανησυχία για την Μαρινέλα, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Στη ΜΕΘ παραμένει η Μαρινέλλα, χωρίς να είναι διασωληνωμένη, μετά την κατάρρευσή της στη χθεσινή της συναυλία στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με το Mega, η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως δεν δέχεται επισκέψεις λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα πρώτα τέσσερα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη Μαρινέλλα, η οποία υπέστη αιμορραγικό επεισόδιο και η αιμορραγία είναι εκτεταμένη.

«Εξαρτάται πώς θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία», λέει ο Καπραβέλος

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω. Παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς», είπε ο συντονιστής διευθυντής της Β ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στην εκπομπή «Live News» για τη Μαρινέλλα.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής και ότι τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. «Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα».

«Από εκεί και πέρα, ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», σημείωσε στη συνέχεια.