Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της – Κομβικό το σημερινό 24ωρο

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, η σπουδαία ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης (25.9.2024).

Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες για τη Μαρινέλλα με τους γιατρούς να διατηρούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η 86χρονη ερμηνεύτρια διατηρεί κάποια επαφή με το περιβάλλον, παρά το εγκεφαλικό, και ανταποκρίνεται στη βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Το ορόσημο είναι το βράδυ του Σαββάτου (28.9.2024) όπου συμπληρώνονται και επίσημα τα 3 πρώτα 24ωρα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο της Μαρινέλλας. «Εκεί θα φανεί ότι εχει πέτυχει μία σημαντική νίκη για τη ζωή της. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο τότε τα πράγματα πιθανότατα να εξελιχθούν θετικά για την μεγάλη ερμηνεύτρια» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News και της Γιάννας Σουλάκη.

«Σταθερή και κρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας της και η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega: «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται».

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» συνέχισε.

Τόνισε πως η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κηδεία Γιάννη Μόρτζου – Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Καιρός: Καλοκαιρία για λίγο ακόμη – Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές την Κυριακή
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 4 Οκτωβρίου
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: Βρέθηκαν ρούχα με αίμα και ένα μαχαίρι
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πώς οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους Παλαιοχριστιανούς
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Λίβανος: Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του Νασράλα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της – Κομβικό το σημερινό 24ωρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Ανήλικοι στο Μεσολόγγι ανέβασαν στο διαδίκτυο ψεύτικη γυμνή φωτογραφία συμμαθήτριάς του – Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους
28 Σεπτεμβρίου, 2024