Μαρκέλλα: Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της – «Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη»

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 10χρονης που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα κοντά σε ένα βενζινάδικο λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/06), η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

Ανακούφιση αισθάνθηκαν οι συγγενείς της 10χρονης Μαρκέλλας, οι οποίοι για 40 ώρες αγωνιούσαν να μάθουν κάποιο νέο. Όπως είναι λογικό ωστόσο, δεν λείπει ο προβληματισμός στην οικογένεια για τι ακριβώς έγινε και με ποιον ή ποιους πέρασε η ανήλικη τις τελευταίες ώρες, καθώς και τι ήθελαν από εκείνη.

Η θεία της μαθήτριας, Ιωάννα Χατζηλεμονιά, μίλησε στο GRTimes.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο».

Τέλος η κ. Χατζηλεμονιά, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει και είπε ότι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

«Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει» δήλωσε στο GRTimes.gr και η θεία και νονά της Μαρκέλλας, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράστης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια. «Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στην Μαρκέλλα και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.