Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συγκλονιστική περιπέτεια της Μαρκέλλας, του 10χρονου κοριτσιού που το πρωί του Σαββάτου, εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στη μέση του δρόμου, όπως το ίδιο ξαφνικά είχε χαθεί την περασμένη Πέμπτη, επιστέφοντας από το σχολείο.

Η Μαρκέλλα συνάντησε τη μητέρα της αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο νοσοκομείο για 20 λεπτά. «Την είδα χθες αργά. Κουρασμένο είναι, τρομαγμένο. Είπαν ότι θα μείνει για αρκετό καιρό μέχρι να συνέλθει» είπε η μητέρα της.

Ανατροπή δεδομένων…

Όπως λέει η μητέρα, το παιδί δεν έχει ίχνη κακοποίησης. Ούτε καν σημάδια στα χέρια από χειροπέδες, όπως αρχικά τουλάχιστον, είχε πει η Μαρκέλλα στη γυναίκα που τη βρήκε τυχαία στον δρόμο.

Το κορίτσι βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον και παρακολουθείται συνεχώς από παιδοψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ της αρπαγής.

Ένα ζευγάρι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει για τα καλά στο κάδρο των ερευνών. Ένας άνδρας γύρω στα 80 και μια 40χρονη γυναίκα φίλη του, την οποία ο ηλικιωμένος γνωρίζει καλά, εμπιστεύεται απόλυτα και συνεργάζεται μαζί της.

Γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

-Ad-