Μαρκόπουλος: «Σας εκλιπαρώ μην υποτιμάτε τον ιό»

Συγκλονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με διπλή πνευμονία.

Η φωνή του βγαίνει με δυσκολία, μιλάει για τις δύσκολες ώρες που περνάει και παράλληλα κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα καθώς ο ιός είναι ύπουλος.

«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», λέει με τρεμάμενη φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον καλή κατάσταση μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής που ταλαιπωρείται 11 μέρες, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.

«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

-Ad-