MasterChef – Η Κατερίνα έφυγε, αλλά… επιμένει!

Το MasterChef έφτασε στο τέλος του για την Κατερίνα Λένη, η οποία αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα.

Το πρωί της Τετάρτης, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» εξηγώντας αρχικά για ποιο λόγο την είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Μία ημέρα πριν τη δοκιμασία αποχώρησης όταν διαγωνιζόμασταν στο Τεστ Δημιουργικότητας και το Mystery Box υπήρχε ένα έντονο παρασκήνιο και η μέρα έληξε με έναν κακό τρόπο. Έγιναν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ», είπε δίχως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ντέμη, τα τυριά και τα σαλάμια

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα για την Ντέμη, η οποία δηλώνει vegan.

Συγκεκριμένα, είχε πει ότι την είδε τα ξημερώματα να τρώει σαλάμια και τυριά. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (05/05) ο Ηρακλής μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε πως η Ντέμη τρώει φυτικά σαλάμια και τυριά.

Η Κατερίνα επέμεινε ότι έφαγε ζωικά προϊόντα. «Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή όραση και όχι μόνο. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά! Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, ζωικά, τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Ήμουν μπροστά, το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από τα ζωικά», σημείωσε.

Οι δηλώσεις για την έντονη «σχέση» της με τον Γιώργο

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης δεν παρέλειψαν να τη ρωτήσουν για την έντονη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά και για το αν υπήρξε στιγμή που να ένιωσε διαφορετικά για τον πρώην συμπαίκτη της.

«Δεν υπήρχε καμία στιγμή στο παιχνίδι που να ένιωσα διαφορετικά για τον Γιώργο, εκτός από αυτό που βλέπατε. Δεν τον μισώ απλώς δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι», απάντησε η Κατερίνα και στη συνέχεια εξήγησε γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα μεταξύ τους. «Ο Γιώργος μου είχε δείξει την πόρτα του σπιτιού και μου είπε αν θέλω να την ανοίξω και να φύγω. Του απάντησα πως δε θα μου υποδείξει που είναι η πόρτα και ο πρώτος που θα φύγει από τους δυο μας είσαι εσύ και όντως έγινε έτσι».

Κατερίνα: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα»

Η πολυσυζητημένη παίκτρια βλέποντας από απόσταση όλα αυτά που συνέβησαν στο MasterChef δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα.

«Έχοντας λοιπόν ζήσει όλα αυτά μες στο σπίτι θα σας πω ότι δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Και δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και να πει ο άλλος να πει ότι έχω έπαρση, δεν είναι έπαρση, ούτε εγωισμός. Δε νιώθω ότι έχω αδικήσει κάποιο από τα παιδιά. Πίσω από κάθε λέξη που έχω πει, υπάρχουν επιχειρήματα και υπάρχει και μια βαρύτητα. Ο τρόπος μου είναι απόλυτος, το δέχομαι και είναι και πολλές φορές τόσο ευθύς που μπορεί τον άλλον να τον φέρει σε δύσκολη θέση, τα δέχομαι. Είμαι αντιδραστική, απόλυτη και σκληρή πολλές φορές. Δεν είμαι άδικη όμως».

Η απάντηση σε Ντέμη και Μαριάννα στα σχόλια και τον χαρακτηρισμό «κατσαρίδα»
Η Ντέμη βλέποντας πως θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα στη δοκιμασία αποχώρησης δήλωσε πως η ευχή της πραγματοποιήθηκε. «Η Ντέμη, η αγαπημένη μου, εντάξει πραγματοποιήθηκε το όνειρό της να με βγάλει από το παιχνίδι. Στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Κατερίνα ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Μάρλεν τη χαρακτήρισε «κατσαρίδα». «Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Σέβομαι όποιον με σέβεται. Σεβασμό δεν μπορείς να απαιτήσεις, πρέπει να τον κερδίσεις τον σεβασμό και συγκεκριμένα παιδιά δεν μπορούν να κερδίσουν τον δικό μου σεβασμό. Δεν αλλάξει αυτό, αλλά δεν μπορώ να υποκριθώ για κάτι που δεν αισθάνομαι».