Masterchef: Η τεράστια ανατροπή στον νέο κύκλο!

Οι auditions του Masterchef ξεκίνησαν την Παρασκευή με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού να μιλούν για όλα όσα αναμένεται να δούμε φέτος στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Masterchef: Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star” βρέθηκε στο στούντιο και ρώτησε τον Σωτήρη Κοντιζά για τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του Masterchef.

“Φέτος το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο στακάτο. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά όχι αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θα είναι πολύ πιο γρήγορο και δυνατό“, είπε.

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει: “Θα έχουμε δύο χρώματα ποδιών, λευκή και μαύρη, που είναι “εισιτήρια” για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια (μαύρες ποδιές) που με κάποιον μαγειρικό τρόπο θα έχουν δεύτερη ευκαιρία”.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε πως θα δυσκολέψουν πολύ τους παίκτες και πως όσο προετοιμασμένοι και αν έχουν έρθει θα δουν τα πράγματα διαφορετικά. “Αυτό που ψάχνουμε είναι έναν άνθρωπο που αγαπάει αυτό που κάνει, μαγειρεύει σωστά και έχει νόστιμα πιάτα“.

Όσον αφορά τα γυρίσματα στο εξωτερικό, η απάντηση τους ήταν θετική. “Νομίζω πως η παραγωγή έχει φροντίσει για όλα πριν από εμάς για εμάς και εννοείται θα ταξιδέψουμε“ ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Σχετικά με το αν θα μπουν στο παιχνίδι “μεγάλα ονόματα” ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισήμανε: “Κάθε χρόνο βρίσκουμε χρόνο να ανανεωνόμαστε και όλο αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και με χαρά δέχονται τις προσκλήσεις μας”.

Τέλος, για το τρέιλερ του Masterchef δε θέλησαν να αποκαλύψουν την “τρελή ιδέα” που έχουν στο μυαλό τους. Εκμυστηρεύτηκαν μόνο πως θα βγουν στον “αέρα” 2-3 trailers που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές.