Masterchef: Η «βόμβα» με την οικειοθελή αποχώρηση και η επιστροφή – έκπληξη

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα (01.03) στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Το Masterchef έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημα της φετινής προβολής του, όχι μόνο με τις μαγειρικές ικανότητες των παικτών και την παρουσία των τριών αγαπητών κριτών αλλά κυρίως λόγω των αρκετών παρασκηνίων που έχει δώσει το παιχνίδι μέχρι τώρα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Masterchef είδαμε την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει στη δοκιμασία τους αντιπάλους του και κλήθηκε να αφήσει την ποδιά του. Ο Κρητικός μάγειρας μάλιστα μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και για κάποιους από τους συμπαίκτες του, αν και φαίνεται πως η σύνδεσή του με τον διαγωνισμό… δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο της Δευτέρας (01.03) θα πέσει… βόμβα στο Masterchef! Ένας από τους παίκτες θα αποχωρήσει οικειοθελώς και αυτό θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν ο παίκτης αυτός θα προέρχεται από τη γνωστή… τριάδα των Διονύση, Πάνου και Ιωάννη και θα προκαλέσει αίσθηση η επιλογή του.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που θα υπάρξει αυτή η απρόσμενη αποχώρηση από το Masterchef θα γίνει αντικατάσταση του παίκτη και στο παιχνίδι θα επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε. Δηλαδή, ο Κωστής Αλεξάκης…

Αν, πάντως, προσπαθήσουμε να… αποκρυπτογραφήσουμε το trailer του επεισοδίου του Masterchef της Δευτέρας (01.03) δεν θα βγάλουμε εύκολα άκρη. Φαίνονται, άλλωστε, σε αυτό και οι τρεις παίκτες που προαναφέρονται να μαγειρεύουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είτε εν τέλει δεν έγινε η αποχώρηση και οι κριτές κι οι συμπαίκτες του άλλαξαν τη γνώμη του παίκτη που ήθελε να φύγει, είτε ανακοίνωσε την απόφασή του μετά τη δοκιμασία!