MasterChef – Mega Spoiler: Μεγάλη ανατροπή – Δείτε την τελική δυάδα

Περίπου ένας μήνας έμεινε για το γύρισμα του μεγάλου τελικού, όμως ήδη γνωρίζουμε ποια είναι η τριάδα που έφτασε μέχρι το τέλος.

Από αυτή τη βδομάδα, το MasterChef θα προβάλλεται ξανά τρεις φορές (αντί για δύο) και σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος. Ο τελικός θα γυριστεί στα μέσα Ιουνίου και θα προβληθεί από το Star στα τέλη του ίδιου μήνα.

Στα επεισόδια αυτή της εβδομάδας θα δούμε δύο αποχωρήσεις παικτών, μία σήμερα και μία την Τετάρτη. Πρώτα θα αποχωρήσει η Ντέμη, ενώ στη συνέχεια θα βγει από το παιχνίδι η Μαριάννα.

Το «TV Έθνος» μας έδωσε ένα Mega spoiler για το MasterChef, καθώς αποκάλυψε ποια θα είναι η σειρά των αποχωρήσεων μέχρι το τέλος.

Μετά τις δύο παίκτριες, σειρά θα έχει ο Γιώργος, ενώ ο επόμενος παίκτης που δεν θα καταφέρει να μπει στην τριάδα, θα είναι ο Τζον. Τέλος, εκείνος που φτάνει μία ανάσα από τον τελικό όμως δεν τα καταφέρνει, θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

Στην τελική τριάδα μπαίνει η αγαπημένη του, Μαρία Μπέη κάνοντας την έκπληξη, όμως οι δύο που θα μείνουν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και τα 50.000 ευρώ, είναι οι Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου.

Πηγή: dokari.gr