MasterChef Spoiler 18/2: Aυτός ο παίκτης αποχωρεί (pic)

MasterChef Spoiler 18/2: Η σημερινή εκπομπή έχει αποχώρηση και έγινε γνωστό ποιος παίκτης φεύγει από τον διαγωνισμό.

Στο σημερινό (18/2) επεισόδιο, θα έχουμε τρεις υποψήφιους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη αποχώρηση.

Φυσικά θα ανακοινωθεί επιτέλους και το «χρυσό πλεονέκτημα», που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο… όπλο γι’ αυτόν που θα το πάρει.

Στο αποψινό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια αποχώρηση. Στην πρωινή εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε» έκαναν spoiler και μας ανακοίνωσαν ποιος πρόκειται να δει την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό και το όνομα του παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο της Τρίτης. Δεν είναι άλλος από τον Ηλία Ηλιόπουλο, που κινδύνεψε να αποχωρήσει και κατά τη δοκιμασία της πρώτης αποχώρησης.

MasterChef Spoiler 18/2: Η Σεμίνα αποκάλυψε για ποιο λόγο αποχώρησε!

Η απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού ήταν μία από τις παίκτριες που ήθελε όσο τίποτα άλλο να μπει στο σπίτι και να διαγωνιστεί.

Η Σεμίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, όσο και για το προσωπικό πρόβλημα που την ανάγκασε να αποχωρήσει.

«Όλα είναι καλύτερα τώρα και θα τα φτιάξουμε στην πορεία» τόνισε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη. «Δε σημαίνει πως ήταν σημαντικότερο από το MasterChef αυτό που είπα… Απλά ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να λυθεί. Δεν έπαιρνε παράταση οπότε αναγκαστικά θα έπρεπε να βάλουμε το MasterChef στο πλάι» πρόσθεσε.

«Από μικρή έβλεπα ζαχαροπλαστείο, όπου ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικα και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να έχω ένα τέτοιο! Πρώτη, δευτέρα δημοτικού θα ήμουν. Ήμουν και παχουλό μικρό, δε με άφηνε η μαμά να μαγειρεύω στο σπίτι και τα κέικ τα έκρυβα στην ντουλάπα! Μαγείρευα συνέχεια, όμως, από πολύ μωρό» είπε στη συνέχεια η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Ποιον βλέπει σαν φαβορί του παιχνιδιού; «Χωρίς να έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από την πρώτη μέρα που πήγα να μαγειρέψω, ο παίκτης που ξεχώρησα ήταν ο Δημοσθένης. Θεωρώ πως αυτός είναι πάρα πολύ καλός τόσο σαν μάγειρας όσο και σαν παιδί» είπε η 21χρονη Σεμίνα.

Η νεαρή σεφ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μαγειρικής, τον γάμο της πριν από λίγο καιρό αλλά και τις αντιρρήσεις των γιατρών γονιών της.