Masterchef Spoiler αποχωρηση 13/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Masterchef Spoiler αποχωρηση 13/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Masterchef Spoiler αποχωρηση 13/05: Ανατρεπτικά κύλησε η βραδιά στο MasterChef.

Από το Myster Box, μέχρι το τεστ δημιουργικότητας οι κριτές έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους στους επίδοξους σεφ καθώς όπως οδεύουν στην τελική ευθεία τα πράγματα ζορίζουν στον διαγωνισμό.

Κάποια πιάτα πέτυχαν το ζητούμενο αλλά υπήρξαν κι εκείνοι που είχαν μία κακή ημέρα και δεν απέδωσαν τα μέγιστα.

Η καλύτερη προσπάθεια ανήκε στον Διονύσιο και ήταν ο πρώτος που πήρε τον δρόμο προς τον εξώστη. Άφωνοι οι υπόλοιποι με τον Νίκο Σκορδάκη να σχολιάζει «Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε γι΄αυτό έκανε και τον σταυρό του.

Επόμενοι που τον ακολούθησαν ήταν ο Αλέξανδρος, ο Ιωάννης και ο Τζιοβάνι κι έτσι κάτω έμειναν η Μαργαρίτα, ο Παύλος, η Μαρίνα και Νίκος.

Οι τρεις θα έβγαιναν στον τάκο και μόνο ένας θα ανηφόριζε. Δυστυχώς, το κόκαλο που βρέθηκε στο πιάτο της Μαργαρίτας – και φυσικά το ανακάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς με το ραντάρ του – της στέρησε την ευκαιρία και τη θέση της πήρε η Μαρίνα.

Επομένως, η αυριανή δοκιμασία αποχώρησης είναι αμιγώς ανδρική υπόθεση…

Masterchef Spoiler αποχωρηση 13/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Νικητής του Mystery Box αναδείχθηεκ ο Αλέξανδρος Συνοδινός ο οποίος κέρδισε 1.000 ευρώ αλλά και μερικά πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία. Ο μάγειρας επέλεξε τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν οι παίκτες στο τεστ δημιουργικότητας.

Εκείνος που έκανε το καλύτερο πιάτο και παρέμεινε ασφαλής στο διαγωνισμό, ήταν ο Διονύσης, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος, οι οποίοι είχαν τις χειρότερες προσπάθειες.

Ποιος όμως είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Ο Νίκος Σκορδάκης θα αποχωρήσει από την κουζίνα. Όλη την εβδομάδα φάνηκε ότι έχει πέσει η διάθεσή του αλλά και η απόδοσή του και ήρθε η ώρα του να φύγει για δεύτερη φορά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Καιρός: Πού και πότε το θερμόμετρο θα «δείξει» 30 βαθμούς – Έρχεται και αφρικανική σκόνη
10 Μαρτίου, 2025
Όθων Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υπόθεση Πισπιρίγκου
10 Μαρτίου, 2025
Ν. Ανδρουλάκης: Έχουμε να κάνουμε με έναν αμετανόητο Πρωθυπουργό – Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ
10 Μαρτίου, 2025
Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Μνημείο για τις γυναικοκτονίες ζήτησε ο πατέρας της – Στον ανακριτή για κακούργημα οι αστυνομικοί των Αγίων Αναργύρων
10 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Απολογείται ο 44χρονος που πήγε να πατήσει ηλικιωμένο ζευγάρι… για 200 ευρώ
10 Μαρτίου, 2025
Θέμης Αδαμαντίδης για Αλέξη Κούγια: «Ήταν φίλος μου, γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά…»
10 Μαρτίου, 2025
Μαλακάσα: Άγρια συμπλοκή στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών – Στο νοσοκομείο 9 τραυματίες
10 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: «Μου έχει μείνει κινητική αναπηρία, που δεν θέλω να πιστέψω ότι θα την έχω για όλη μου την ζωή» – Συγκλονίζει πολυτραυματίας
10 Μαρτίου, 2025
Έλον Μασκ: «Αν κλείσω το Starlink, η Ουκρανία θα χάσει τον πόλεμο»
10 Μαρτίου, 2025
«Όλα δείχνουν αρπαγή και εγκληματική ενέργεια» στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου – Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοχειρίας
10 Μαρτίου, 2025