MasterChef spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτός αποχωρεί σήμερα

MasterChef spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτός αποχωρεί σήμερα

17/3: Ενα τεστ δημιουργικότητας που ζόρισε πολλούς ήταν αυτό της Δευτέρας, με πολλούς παίκτες να κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Δημήτρης – ως νικητής του mystery box – και η Μαρία είχαν τον περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους και όλα τα υλικά χωρίς περιορισμούς. Παρόλα αυτά δεν εντυπωσίασαν τόσο με τα πιάτα που δημιούργησαν. Αλλά δεν απογοήτευσαν κιόλας.

Οι περισσότερες προσπάθειες ήταν από μέτριες έως κακές, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η Μαριάννα δεν κατάφερε να πάει πιάτο στους κριτές, άρα αυτόματα είναι η πρώτη παίκτρια που θα μαγειρέψει στη δοκιμασία της αποχώρησης. Ο Ηρακλής ήταν ο παίκτης που άκουσε τα χειρότερα σχόλια, οπότε είναι βέβαια ο δεύτερος υποψήφιος.

Ο Δημοσθένης μαγείρεψε άσχημα, και μάλλον θα είναι ο τρίτος υποψήφιος.

Βέβαια, όπως είπε ο Κουτσόπουλος χθες, ίσως δούμε περισσότερους από τρεις παίκτες υποψήφιους.

MasterChef spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το επεισόδιο της Τρίτης (17/3) θα είναι από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Οι παίκτες από την ομάδα του Κουτσόπουλου που δεν μαγείρεψαν καλά ήταν ο Δημοσθένης και η Ντέμη. Επίσης και ο Ηλίας δεν παρουσίασε καλό πιάτο και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να φοράει την μαύρη ποδιά, ωστόσο θεωρείται απίθανο να φύγει καθώς είναι από τους καλύτερους μάγειρες του ριάλιτι.

Ο Δημοσθένης από την άλλη έχει βρεθεί πολλές φορές σε δοκιμασία αποχώρησης και όπως λένε τα spoiler, αυτή τη φορά μάλλον δεν θα την γλιτώσει.

Δείτε το τρέιλερ: