MasterChef Spoiler αποχώρηση 21/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Spoiler 21/2: Μια δεύτερη αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε σκάει σαν «βόμβα», καθώς είναι από τους διαγωνιζόμενους που έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη ημέρα. Προσοχή, ακολουθεί spoiler παρακάτω…

Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας ήταν πράσινη, με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να χάσει έναν παίκτη από τη δική της ομάδα. Το «Ευτυχείτε» αποκάλυψε, ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που θα δει την πόρτα του παιχνιδιού να κλείνει πίσω του.

Ο Γιώργος και ο Θεοχάρης είναι οι δυο παίκτες που θα «μονομαχήσουν» στη δοκιμασίας μαγειρικής με σκοπό την παραμονή τους στο Masterchef. Ποιος από τους δυο όμως θα αποχωρήσει σύμφωνα με το spoiler;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως θα ξαναδούμε τον Θεοχάρη στο παιχνίδι.

MasterChef Spoiler αποχώρηση 21/2: Απόψε η ψηφοφορία θα φέρει τα… πάνω κάτω!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, οι αρχηγοί των χαμένων ομάδων, Ηρακλής και Ηλίας, έπρεπε να διαλέξουν τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι, λοιπόν, ο Ηρακλής επέλεξε τον εαυτό του για αποχώρηση και ο Ηλίας επέλεξε τον Γιώργο, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Απόψε, η ψηφοφορία θα φέρει τα… πάνω κάτω, ενώ η δοκιμασία αποχώρησης θα είναι… βουνό!

Ο Σταύρος πανηγύρισε πετώντας σκαμπό

Έξαλλοι έγιναν κάποια παίκτες, αλλά και τηλεθεατές, του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης, με τον πανηγυρισμό του Σταύρου, του Κύπριου παίκτη από τη μπλε ομάδα.

Στο άκουσμα της νίκης της ομάδας του, ο Σταύρος πετάχτηκε κυριολεκτικά από τη θέση του, έριξε το σκαμπό στο οποίο καθόταν και φώναζε από χαρά, κάτι που έκανε πολύ αρνητική εντύπωση.

“Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League”, είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας. Ένας άλλος παίκτης, ο Γιώργος είπε με τη σειρά του: “Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδρασή τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

Από την άλλη, η Μαριάννα, είπε για τον πανηγυρισμό του Σταύρου: “Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μη βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! ΟΚ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος, όπως ανέφερε”.