MasterChef Spoiler αποχώρηση 26/4: Ο παίκτης που φεύγει τη Μ. Δευτέρα

MasterChef Spoiler αποχώρηση 26/4: Ο παίκτης που φεύγει τη Μεγάλη Δευτέρα

MasterChef Spoiler αποχώρηση 26/4: Ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που ετοίμασε πρώτος 20 τέλεια αυγά και έτσι κέρδισε την ατομική ασυλία.

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος ολοκλήρωσε τη δοκιμασία τελευταίος και έτσι τέθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/4) είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίζει την ομαδική δοκιμασία και έτσι οι παίκτες της μπλε, αγωνίστηκαν για την ασυλία.

Ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που ετοίμασε πρώτος 20 τέλεια αυγά και έτσι κέρδισε την ατομική ασυλία. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος ολοκλήρωσε τη δοκιμασία τελευταίος και έτσι τέθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

MasterChef Spoiler αποχώρηση 26/4: Ο παίκτης που φεύγει τη Μεγάλη Δευτέρα

Ο Παύλος είναι ο πρώτος υποψήφιος όμως δεν θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το μαγειρικό διαγωνισμό.

Λία και Μαρίνα θα είναι υποψήφιες μαζί του, οπότε η αποχώρηση θα «παιχτεί» ανάμεσά τους. Η Μαρίνα είχε επέστρεψε πρόσφατα στο MasterChef και δεν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα. Αυτό σημαίνει πως την πόρτα της εξόδου θα δει η Λία, η οποία θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στο παιχνίδι και θα φύγει μία ανάσα πριν την τελική δεκάδα.

MasterChef 5: Αλλαγή στις ημέρες προβολής

Σύμφωνα με την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», ολόφρεσκα επεισόδια θα δούμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00, ενώ ο διαγωνισμός μαγειρικής θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες μετά το Πάσχα την Τετάρτη 05/05 όπως πάντα στις 21:00, αλλά και την Πέμπτη 06/05 την ίδια ώρα.

Μετά τις γιορτές θα ανακοινωθούν και οι νέες ημέρες προβολής του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος.

-Ad-