Masterchef Spoiler: Διέρρευσε – Ποιος θα είναι ο νικητής!

Με μια δοκιμασία αποχώρησης ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Μετά από την πλέον χαρακτηριστική ομαδική δοκιμασία που βλέπουμε κάθε χρόνο στο Masterchef, αυτή του μαγειρικού τοίχου όπου την παράσταση κλέβουν οι… φωνές των παικτών, ήρθε η στιγμή για τη δοκιμασία της αποχώρησης. Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια και είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ξεχωριστό έπαθλο με την επίσκεψη σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, ενώ οι μπλε μπήκαν στη διαδικασία για την ατομική ασυλία.

Ο Τζιοβάνι ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει στη δοκιμασία με τα τηγανητά αυγά, με τον Παύλο να πηγαίνει απευθείας στη δοκιμασία για αποχώρηση και την ψηφοφορία να αναδεικνύει τους υπόλοιπους υποψήφιους. Τη διαδικασία αυτή θα την παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας και όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι αρκετά έντονη. Μια αλλαγή ψήφου θα καθορίσει το αποτέλεσμα και θα οδηγήσει τη Λία στον «τάκο» μαζί με τον Παύλο.

Οι δυο παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν ένα αρκετά ιδιαίτερο αλλά και δύσκολο πιάτο. Επί της ουσίας, δεν θα πρόκειται για ένα μόνο πιάτο καθώς ο καλεσμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έχει ετοιμάσει ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ελλάδα κι αυτό θα δυσκολέψει αρκετά τους δυο διαγωνιζόμενους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει έρθει η στιγμή για την αποχώρηση της Λίας από το Masterchef, ένα βήμα πριν από την τελική δεκάδα…

Masterchef Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον νικητή

Αν και υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι τον τελικό του φετινού Masterchef, ήδη υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το «ζευγάρι» των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τις 50.000 ευρώ και το τρόπαιο. Σύμφωνα με αυτές, οι δυο που καταφέρνουν να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου είναι ο Διονύσιος και η Μαργαρίτα! Η τελευταία, θυμίζουμε, είχε καταφέρει να κερδίσει και στο Silver Award, κατακτώντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο; Όπως αναφέρουν τα τελευταία spoilers, αν και άγνωστο το κατά πόσο μπορεί να είναι ακριβή καθώς έχουμε ακόμα αρκετά επεισόδια και πιθανόν ο τελικός να μην έχει «γυριστεί» ακόμα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδου είναι η θριαμβεύτρια του φετινού Masterchef. Κοινώς, τα πήρε όλα… κι έφυγε!

-Ad-