MasterChef Spoiler: «Ξεκαθάρισμα» παλιών λογαριασμών – Ποιοι επιστρέφουν

Τρίτη ημέρα των επιστροφών στο MasterChef – Μονομάχοι και στρατηγικές – Ποιοι θα κερδίσουν την ποδιά και ποιοι θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία;

Το βράδυ της Τρίτης (13/04) οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες που προσπαθούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ότι θα σηκώσουν τα μαχαίρια και θα μαγειρέψουν ενάντια στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο MasterChef.

Οι παίκτες που φορούσαν τις λευκές ποδιές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα υλικά, αλλά και τον χρόνο της μαγειρικής. Η Μαρία μαγείρεψε με αντίπαλο τη Μαρίνα, ο Παναγιώτης με τον Αλέξανδρο και η Λία με τον Νίκο. Νικητές ήταν η Μαρίνα, ο Παναγιώτης και η Λία. Οι παίκτες που δεν τα κατάφεραν να μπουν στο MasterChef θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία.

Φαίνεται πως για τον Αντώνη Μητρόπουλοκαι τον Ιωάννη Αυλωνίτη, που έχουν προκαλέσει σε μονομαχία την Ανούς Χεριμιάν και τον Στέφανο Χίλα αντίστοιχα, έχει έρθει η ώρα για «ξεκαθάρισμα» παλιών λογαριασμών, με παράπλευρες απώλειες.

Παράλληλα, ο Παύλος Χάππιλος, έχοντας τη φήμη του ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μονομαχίας από την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολα για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Το ίδιο όμως ισχύει και για εκείνους που θεωρούν την κατάσταση δεδομένη και ίσως δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της μαγειρικής πρόκλησης, τη δεδομένη στιγμή.

MasterChef Spoiler (14/4): Ποιοι επιστρέφουν

Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να επιστρέψουν στο MasterChef το βράδυ της Τετάρτης;

Σύμφωνα με τα spoilers στο σπίτι του διαγωνισμού θα καταφέρουν να επιστρέψουν μέσω της δεύτερης ευκαιρίας οι Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης καθώς και ένας ακόμη παίκτης που δεν έχει γίνει το όνομα του γνωστό.