MasterChef – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – «Γαλλικά» μεταξύ των παικτών

Δείτε ποια ομάδα θα επικρατήσει στην ομαδική δοκιμασία και τα νεύρα μεταξύ των παικτών.

Πανικός θα επικρατήσει την Παρασκευή (19/2) στο Masterchef, καθώς ξεκίνησαν οι πρώτοι τσακωμοί ανάμεσα στους παίκτες, με αφορμή το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας, και σκεφτείτε πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή…

Οι κλίκες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο σπίτι, όμως ο πρώτος μεγάλος τσακωμός θα συμβεί μετά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Αφορμή θα είναι το ωμό πιάτο που σέρβιρε ομάδα στους κριτές στο Masterchef, με αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στο trailer της Παρασκευής, ένας παίκτης να αντιδράσει απορώντας ειρωνικά, ενώ ακούγονται και εκφράσεις όπως «ξεφτίλας», «μην με ακουμπάς» και «σκάσε ρε»!

Την ίδια στιγμή, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας. Άλλωστε τα μέλη των δυο ομάδων στο φετινό Masterchef φαίνεται πως θα είναι σταθερά ως το τέλος, αν δεν υπάρξει κάποια άλλη ανατροπή και η αντιπαλότητα έτσι θα μεγαλώσει.

Ποια είναι η ομάδα που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα και θα πάει στο εξώστη όπου θα είναι ασφαλής, και ποια τα έκανε… μούσκεμα και θα αναγκαστεί να μπει σε μάχη για την αποφυγή της αποχώρησης; Τα spoilers που κυκλοφορούν έχουν δώσει ήδη μια πρώτη απάντηση…

Σύμφωνα με τα spoilers, η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια…