MasterChef τελικός: «Κλείδωσε» το μεγάλο φαβορί για τα 50.000 ευρώ

MasterChef τελικός: Γνωστοί έχουν γίνει πλέον οι δυο παίκτες που θα μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό του φετινού MasteChef.

Μπορεί ακόμα να βλέπουμε τις δοκιμασίες και να αναμένουμε την είσοδο στην τελική δεκάδα του φετινού MasterChef, ωστόσο τα γυρίσματα είναι πολύ πιο μπροστά και μάλιστα, έχει γίνει γνωστή και η δυάδα του μεγάλου τελικού, του διαγωνισμού.

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δυο παίκτες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του MasteChef και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι πλέον γνωστοί.

Και μάλιστα υπάρχει και μια μεγάλη έκπηξη, με παίκτη που κανείς δεν περίμενε πως θα μπορέσει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ αναμένονται και αποχωρήσεις που θα συγκλονίσουν το επόμενο διάστημα.

Ποια είναι λοιπόν η τελική δυάδα του μεγάλου φινάλε του φετινού MasterChef;

MasterChef τελικός: «Κλείδωσε» το μεγάλο φαβορί για τα 50.000 ευρώ

Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν όμως αποχωρήσεις που θα συγκλονίσουν, όμως φαίνεται πως «κλείδωσε» η δυάδα του τελικού με μια μεγάλη έκπληξη.Και αν η συμμετοχή του Σταύρου (Σταυρή) Γεωργίου αποτελούσε κάτι σχεδόν σίγουρο. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Σταύρο Βαρθαλίτη που έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό!